Tepe Servis ve Yönetim A.Ş.
TEKLİF İSTE
TEKLİF İSTE

Formunuzu doldurun, en kısa sürede sizinle iletişime geçerek, ihtiyacınızı karşılayacak hizmeti ücretsiz olarak belirleyelim.

Ürün, hizmet ve kampanyaların reklam amaçlı sunulabilmesi için kişisel verilerimin işlenmesine ve tarafıma tanıtım ve reklam içerikli ticari elektronik ileti gönderilmesine;
İzin Veriyorum
İzin Vermiyorum
“Vereceğiniz kişisel bilgileriniz teklif verme sürecinde tarafımızca işlenecektir. Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme metnine buradan erişebilirsiniz.”
KVKK aday bilgilendirme metnine buradan ulaşabilirsiniz.”
Ücretsiz Talep Formu
Online Başvuru

HİZMETİNİZDEYİZ

Müşterilerimizin Gözünden “Biz”

FARKIMIZ








Hizmetlerimizi yönetmek için geliştirdiğimiz “ontime” gerçek zamanlı iş takip sistemi sayesinde hizmet kalitemizle ve şeffaflığımızla fark yaratıyoruz.

Gerçek Zamanlı İş Takip Sistemi: Ontime

Ontime ile tüm operasyon süreçlerimizi uzaktan erişimli, mobil ve gerçek zamanlı olarak yönetiyor, istediğiniz şekilde sizlere raporluyoruz.


Taleplerin açılma/kapatılma verileri başta olmak üzere tüm entegre tesis yönetimi verilerini sistematik olarak takip eden ve raporlayan yazılımımız ile aynı zamanda Tepe Çağrı Merkezi üzerinden de 7/24 çağrı alarak ihtiyaçlarınıza anlık çözüm üretiyoruz.


Off-Site ATM Temizliği süreçlerimizde de ontime programını kullanarak 81 ilde ve KKTC’de dünyanın ve ülkemizin önde gelen bankaları için sektör lideri olarak her ay ortalama 50 bin adet ATM silimini en optimal şekilde gerçekleştiriyor ve tüm müşterilerimize anlık olarak görsel destekli raporluyoruz.

Ontime Tanıtım Filmimizi İzlemek İçin Tıklayın

Ontime teknolojisi ile;



Hizmet ihtiyacınız ne olursa olsun işinizi her an, dilediğiniz yerde takip edersiniz
Hem planlanan hem de anlık atanan işleri istediğiniz zamanda takip edebilirsiniz
Kontrol listesi üzerinden tüm yapılacak işleri görebilir, süreçleri denetleyebilirsiniz
Şeffaf raporlamalar ile hiçbir ayrıntıyı kaçırmazsınız
Acil Temizlik Butonu






Acil Temizlik Butonu

Yenilikçi uygulamalarımızdan biri olan acil temizlik butonu ile; anlık olarak sizlerden gelen “temizleyin” uyarısının aksiyona dönüşmesini sağlıyoruz.

T-MODE Uygulaması

T-MODE uygulamamız ile her mahale özel olarak ürettiğimiz QR kodlar sayesinde anlık memnuniyet anket uygulamaları, acil talep ihtiyaç bildirimleri gibi işlemlerin bir telefon aracılığıyla dokunmadan yapılmasını sağlıyoruz.

TEPE AKADEMİ

Sınıf eğitimlerinin yanı sıra, online eğitim portalımız Tepe Akademi ile eğitimi sınıflardan çıkarıp çalışanlarımızın en uygun saatinde ve mekan sınırlamasız alabileceği hale getiriyor, çalışanlarımızın bilgi birikimini sürekli olarak arttırıyor ve gelişimlerini izliyoruz.

3093 KİŞİ

12 FARKLI EĞİTİM

Sosyal Sorumluluk

Bağlı bulunduğumuz Bilkent Holding’in kuruluş amaçlarına uygun olarak, sağladığımız gelirlerin büyük bir bölümünü bilim ve eğitime destek vermek amacıyla vakfımıza bağışlıyoruz.

Doğaya Ve Çevreye Saygı

Çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek malzemelerin seçilmesine özellikle dikkat ediyor, bu amacımıza uygun temizlik ürünleri kullanıyoruz.

FAYDAMIZ








Sizin için; Tek bir muhatap üzerinden, çoklu çözümlerle hizmet ihtiyaçlarınızı karşılar, asıl işinize odaklanmanızı kolaylaştırırız.

“Sizin İçin”


  • Zaman içerisinde değişen ihtiyaçlarınıza uyum sağlayacak çözümler yaratırız.
  • Sunduğumuz hizmetlerle çalışanlarınızın memnuniyet düzeyini arttırmanıza yardımcı oluruz.
  • Belgelendirilmiş kalite standartlarımızla hizmet alanımıza giren tüm süreçleri profesyonel bir şekilde yönetiriz.
  • Sektör lideri kimliğimizle çözüm ortağınız olarak, tesis ve mekanlarınızın; sakinler, çalışanlar ve ziyaretçiler nezdinde itibarını güçlendiririz.

YAZILARIMIZ

Fortun 500_2020
Blog |

Bilkent Holding Kurumsal Hizmet Grubu şirketleri arasında yer alan ve entegre tesis yönetimi alanında inovatif çözümler sunan Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli lider şirketi Tepe Servis ve Yönetim A.Ş., Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği “Fortune 500 Türkiye” listesinde bu sene de yer alarak büyümeye ve başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Şirketlerin 2020 yılı net satışları, ihracat ve karlılık oranlarının temel ölçüt alındığı araştırmada Tepe Servis, 417’nci sırada yer aldı. Sektörel sıralamada 11’inci sırada yer alan Tepe Servis; öz kaynak karlılığı bakımından 319’uncu, faiz ve vergi öncesi kâr-zarar sırlamasında 407’nci oldu. Şirket çalışan sayısı sıralamasında Türkiye 36’ncı olurken, Ankara merkezli şirketler arasında yapılan sıralamada ise 55’inciliği elde etti.

Faaliyetlerine 2008 yılında başlayan Tepe Servis’in bugün sektörünün en çok tercih edilen şirketlerinden biri haline geldiğini ifade eden Tepe Servis Genel Müdürü Canan Çakmakcı, “81 ilde, 8 binin üzerinde çalışanımız ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızı, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer almaya devam ederek tekrar taçlandırmış olduk. Zorunlu pandemi şartlarında dahi, standardı yüksek, ekonomik, idari hizmetler ve yönetim alanında müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına tek adreste inovatif çözümler sunan bir şirket olma misyonuyla faaliyetlerimizi sürdürüyor ve büyümeye devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz yaratıcı çözümler ve sektörümüze kazandırdığımız öncü uygulamaları sürekli güncelleyerek çağın gereksinimleri ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre uygulamalarımıza yenilerini ekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Çağrı Merkezimizin müşteri hizmetleri kalitesinin Avrupa Birliği standartlarında olduğu bir kez daha onaylandı
Blog |

Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD) tarafından gerçekleştirilen denetim ve değerlendirmeler neticesinde Tepe Çağrı Merkezi’ne verilen ISO18295-1:2017 Müşteri İletişim Merkezleri Hizmet Sertifikası ile Avrupa Birliği standardına uygun bir müşteri hizmetleri yönetimine sahip olduğumuz tescillendi.

Düzenlenen törende sertifikamızı ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı Rengin Ağılönü’nün elinden alan Tepe Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Direktörümüz Nuran Şahin yaptığı konuşmasında “Hizmet kalitemizin standartlarını belirlemek ve artırmak, müşterilerimizin, çözüm ortaklarımızın memnuniyetini sürekli kılmak için bu standartlardan yararlanmamız bize katkı sağladı. Düzenli ve sürekli bir veri akışının sağlanması, verdiğimiz hizmeti geriye dönük olarak izleyebilmek ve tüm bunları standartlaştırmak, müşteri memnuniyetinin yanı sıra çalışanlarımızın hem motivasyonunu hem de şirketimize karşı güvenini artırdı.” sözlerine yer verdi.

Daha önce de layık görüldüğümüz bu değerli sertifikayı alabilmek adına müşteri iletişim merkezi stratejisi, süreçleri, çalışan memnuniyeti, altyapı ve sağladığı müşteri memnuniyeti süreçlerini kapsayan incelemelerin titizlikle tamamlanması sonrasında bu yıl yeniden sahip olma ayrıcalığını yaşadığımız ISO 18295-1:2017 belgesi, 1000’den fazla çalışanımızla birlikte paydaşlarımıza uluslararası standartlarda hizmet sunduğumuzun açık bir göstergesi niteliğinde.

Sektörün tüm katmanlarına doğru adımlarla daha ileri gidebilmenin mümkün olduğunu kanıtladıkları için elde edilen başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yüksek etik standartlara ve zorlu hedeflere gerçek bir bağlılık sergilemeleri karşısında mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Tepe Servis olarak, paydaşlarına olağanüstü bir müşteri deneyimi sunmanın, dostça bir müşteri hizmetinden daha fazlasını gerektirdiği farkındalığıyla yol alan Tepe Çağrı Merkezi’nin, tutkulu kurum kültürü, gelişmiş teknolojik altyapısı ve adanmış iş gücü aracılığıyla başarı çıtasını her geçen gün yükselteceğine inanıyor ve ekibimizin, müşterimizin ve onların müşterilerinin beklentilerini aşan bir hizmet düzeyini sürdürmesinden gurur duyuyoruz.  

Çağrı Merkezleri Derneği hakkında:

Çağrı Merkezleri Derneği, Türkiye’de çağrı merkezleri sektörünün gelişimini sağlamaya, faaliyet ve etki alanını genişletmeye yönelik iş/güç birliğini hedefleyen referans kuruluş olmak üzere, Kasım 2008 tarihinde 9 kuruluşun ortak girişimiyle kurulmuştur. Dernek kısa sürede toplam 54 kurumun üyeliğiyle, sektörün yüzde 90’ından fazlasını temsil eder konuma gelmiştir. Çağrı Merkezleri Derneği, çağrı merkezlerinin faaliyet alanlarını kamuoyuna daha iyi tanıtmayı, sunulabilecek katma değerleri iş dünyasına anlatmayı, mesleki sorunları paylaşmayı, değişik paydaşlar arasında bir iletişim ve uzlaşı platformu olmayı ve sektör problemlerine çözüm getirmeyi amaçlamaktadır. Çağrı Merkezleri Derneği hakkında daha ayrıntılı bilgiyi www.cagrimerkezleridernegi.org adresinden edinebilirsiniz.

Pandemi ile Mücadelede Ortak Kullanım Alanlarında Yürüttüğümüz Temizlik ve Hijyen Hizmetleri V-Safe Belgesine Layık Görüldü!
Blog |

Pandemi ilanı sonrasında dünyanın geri kalanıyla birlikte, hastalığın yayılmasını sınırlamak / azaltmak için gerekli önlemlere göre adapte edilen virüs ile mücadele stratejilerinin, salgının kontrolü konusunda krizlere karşı daha uyumlu ve dirençli hale gelmemizin tek anahtarı olduğunu yaşayarak öğrendik. 

Tüm dünyada adeta bir katalizör etkisi yaratan COVID-19, iş ve sosyal hayatımızın her alanında hepimizi değişmeye mecbur bıraktı. 

Tepe Servis ve Yönetim olarak, söz konusu sürecin zorunlu kıldığı dönüşüme uyum sağlarken, Koronavirüsün her şeyden önce insani bir mücadele olduğu gerçeğinden hareketle, müşterilerimizin, iş arkadaşlarımızın ve toplum sağlığının ve refahının korunmasının, mümkün olan en doğru eylemleri benimsemekten geçtiğine inandık. 

DSÖ, yerel yetkililer ve sağlık uzmanlarının virüsün kontrol altına alınması konusundaki açıklamalarını yakından takip ederek, yeni normalin gereksinimlerine göre dönüştürmeyi başardığımız temizlik ve dezenfeksiyon hizmetlerimiz, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını korumak için hijyenik ve kontrollü ortamlar sağlayan firmaların sahip olduğu V-Safe Belgesine layık görüldü. 

Yoğun denetimler sonucunda almaya hak kazandığımız söz konusu belge, pandemiyle mücadele kapsamında AVM’lerin yanı sıra ortak kullanım alanları arasında yer alan ATM’lere yönelik yürüttüğümüz temizlik ve dezenfeksiyon hizmetlerimizde sergilediğimiz kalite çitasını çıkardığımız noktayı tesciller nitelikte olması sebebiyle oldukça değerli.   

Elde ettiğimiz başarının bizlere vermiş olduğu motivasyonla, içinde bulunduğumuz bu olağanüstü sürecin devamında sergileyeceğimiz güvenli operasyonların devamlılığını sağlamak için de gerekli tüm adımları attığımızdan emin olabilirsiniz. 

 

BİZDEN HABERLER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun..

İş Beraber Aş Beraber… Biz, kadın/erkek ayrımı yapmadan, beraberce, güvenle ve inançla yolumuza devam ediyoruz. Başarının sırrı eşitlikte. #tepeservis #hizmetinizdeyiz #birliktegüçlüyüz #8MartDünyaKadınlarGünü

ÇAĞDAŞ TESİS YÖNETİM HİZMET TAKİBİMİZ - BANKALAR

Çağdaş teknolojik çözümlerimiz ile tesislerinizde fark yaratıyoruz. #hizmetinizdeyiz #atmtemizliği #şubetemizliği #atm #banka

ÇAĞDAŞ TESİS YÖNETİM HİZMET TAKİBİMİZ - TÜM HİZMETLER

Çağdaş teknolojik çözümlerimiz ile tesislerinizde fark yaratıyoruz. #hizmetinizdeyiz