Tepe Servis ve Yönetim A.Ş.

Basın Bülteni

ATM TEMİZLİĞİNDE TEPE SERVİS İŞ BANKASI İŞ BİRLİĞİ

ATM Temizliğinde Tepe Servis İş Bankası İş Birliği

ATM TEMİZLİĞİNDE TEPE SERVİS İŞ BANKASI İŞ BİRLİĞİ

ATM Temizliğinde Tepe Servis İş Bankası İş Birliği

Tepe Servis ve Yönetim, Türkiye İş Bankası’nın Türkiye genelindeki tüm ATM’lerinin temizliğini gerçekleştirecek. Yapılan iş birliği kapsamında İş Bankası’nın 3 bin 549 adet ATM temizliğini üstlenen Tepe Servis, yaz döneminde aylık 17 bin 840, kış döneminde ise 16 bin 268 adet ATM silim işlemini yapacak.

Türkiye İş Bankası ile yapılan anlaşma sonrası bankacılık sektöründe Tepe Servis’in temizliğini üstlendiği ATM sayısı 8 bin 625 olurken, aylık silim sayısı da 40 bin 982’ye ulaştı. Tepe Servis,  günde ortalama bin 366 adet ATM temizliğinin yapıldığı bir operasyonu yönetecek.

ATM temizliğinde müşteri portföyünü artırmak ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sunabilmek için çalışmalarını sürdüren Tepe Servis, İş Bankası iş birliği ile şube dışı ATM silim operasyonunda sektörün lider firması konumuna ulaştı.

TEPE SERVİS, İNOVASYONA YATIRIM YAPIYOR

Destek aldıkları ve geliştirilmesinde katkıda bulundukları yerli yazılım sayesinde, ATM temizlik hizmetlerini sistematik bir şekilde yürütebildiklerini söyleyen Tepe Servis Genel Müdürü Canan Çakmakcı, ”Tepe Servis için özel olarak geliştirilen uygulama ile en çok verim alacak şekilde oluşturulan günlük temizlik programları personele otomatik olarak iletiliyor, temizlikler tamamlanınca işleme dair veriler ve görselleri sisteme yükleniyor. Saha ekiplerinden gelen tüm verilere,  ofis yöneticilerimiz tek noktadan ulaşıp bu yoğun trafiği takip ederek denetimlerini sağlayabiliyor. Binlerce ATM’nin karışıklık yaşanmadan düzenli bir biçimde temizlenebilmesi için bulundukları güzergâhların rota planlaması için teknolojiye yatırım yapıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Mobil veri toplama ve ekip yönetim uygulaması olan yazılım sayesinde saha ekiplerinden gelen her verinin lokasyonunun GPS verileri ile saptanabildiğini belirten Çakmakcı,   çevrimdışı çalışabilme özelliği sayesinde internet olmayan yerlerde saha çalışmalarının aksamadan yürütüldüğünü sözlerine ekledi.

Sosyal Medya'da Paylaş: